PRESENTACIÓ LEM 1994

lem_0_fig2-300x274
EL PRIMER LEM DE LA HISTÒRIA VA TENIR LLOC DEL 23 AL 30 DE JULIOL DE 1994 A LA SALA TRANSFORMADORS DE BARCELONA, DINS DEL PROGRAMA “ROLLO POSITIVO II: SALVAD JÚPITER”, ORGANITZAT PER UNA MUNIÓ DE COL·LECTIUS DE LA CIUTAT: Barcelona Taller, LMD, la 12 Visual, De Calor, La Papa i La Porta, I DEDICAT AL RECENT IMPACTE DEL COMETA SHOEMAKER LEVY SOBRE EL PLANETA JÚPITER ENTRE EL 16 I EL 22 DE JULIOL.
EL LEM VA SER LA PROGRAMACIÓ QUE VA PREPARAR LMD (L’ASSOCIACIÓ LABORATORIO DE MÚSICA DESCONOCIDA), I VA SER CONCEBUDA PER VÍCTOR NUBLA I JUAN CREK. HI VAN PARTICIPAR ELS SEGÜENTS ARTISTES: Alain Baumann Stocha, Tina Gil, Jakob Draminsky Højmark, Rafael Metlikovez, Mark Cunningham, Joan Saura, Anton Ignorant, Pep Figueras.
EL LEM ESTAVA CONCEBUT COM UN DISPOSITIU PERMANENT: DURANT 8 HORES DIÀRIES ES DESENVOLUPAVA UN AMBIENT SONOR MULTIFOCAL CREAT PER MACROMASSA I AL MIGDIA S’INTERROMPIA PER DONAR PAS A UN CONCERT-VERMUT EN UN FORMAT ANOMENAT “CABARET CIENTÍFIC”

lem_0_fig1-300x144

Comments are closed.

2023 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes