ECLÍPTICA 2009

flyer_ecliptica_2009_recto-721x1024

MUSICA I OBSERVACIÓ DEL CEL / MÚSICA Y OBSERVACIÓN DEL CIELO / MUSIC AND OBSERVATION OF THE SKY

DIVENDRES 25 DE SETEMBRE 2009 / VIERNES 25 DE SEPTIEMBRE 2009 / ON FRIDAY THE 25th SEPTEMBER 2009

com a finalització de les residències que Nikka i Santiago Latorre han realitzat aquest any a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat, us convidem a la festa de cloenda de la primera fase del projecte a la serra de Castelltallat.

como finalización de las residencias que Nikka y Santiago Latorre han realizado este año en el Observatorio Astronómico de Castelltallat, os invitamos a la fiesta de clausura del proyecto en la sierra de Castelltallat.

as a completion of the residences that Nikka and Santiago Latorre have carried out this year at the Astronomical Observatory of Castelltallat, we invite you to the clousure party of the project at the mountain range of Castelltallat.

Els dos artistes han estat treballant durant aquest any en la realització de la senyalització sonora per a un planetari per a invidents.

Los dos artistas han estado trabajando durante este año en la realización de la señalización sonora para un planetario para invidentes.

Both artists have been working during this year by creating the sound signaling of a planetarium focused for blind people.

La festa, integrada al programa d’actes de la Festa Major de Castelltallat, consistirà en dos concerts gratuïts: Santiago Latorre (a les 22 hores) i Nikka (a les 23 hores)

L’Observatori mantindrà les portes obertes i a més posarà a disposició dels assistents diversos dispositius d’observació a l’aire lliure.

Hi haurà servei de bar i entrepans.

La fiesta, integrada en el programa de actos de la Festa Major de Castelltallat, consistirá en dos conciertos gratuítos: Santiago Latorre (a las 22 horas) y Nikka (a las 23 horas)

El Observatorio mantendrá las puertas abiertas y además pondrá a disposición de los asistentes diversos dispositivos de observación al aire libre.

Habrá servicio de bar y bocadillos.

The party, which is part of the program of events of the Local Festivity of Castelltallat, will involve two free concerts: Santiago Latorre (at 10 pm) and Nikka (at 11 pm).

The Observatory will keep its doors opened and it will also provide with several assistant devices for observation.

Additionally, there will be a bar service and sandwiches.

flyer_ecliptica_2009_verso-721x1024

 

Comments are closed.

2019 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes