ALTRES ACTIVITATS 2012

DIES DE NODES

QUARTA EDICIÓ
13 ACCIONS + PORTES OBERTES

CATALÁ

Nodes de Gràcia (La Caldera, Experimentem amb l’Art, tragantDansa i Gràcia Territori Sonor) tornen a intervenir durant un cap de setmana a l’espai / temps del barri de Gràcia, amb un maratonià desplegament de propostes que inclouen tallers oberts, accions a l’espai públic i col·laboracions multidisciplinars entre les diverses entitats. Gràcia Territori Sonor hi injecta tres propostes; el dissabte 9 de juny, al pati d’Experimentem, amb un recital de Max Besora (20 h) i, a La Caldera, amb una tríada de clarinets baixos de la mà de João Pedro Viegas, Carola Ortiz i Victor Nubla. I el diumenge 10 de juny, en el marc de la jam conjunta de les quatre entitats a tragantDansa (20 h) Adrià Bofarull, (aka Dargelos, Hydra i resident de Gràcia Territori Sonor aquest 2012) aportarà les textures sonores del seu sampler a una ecosistema en què també hi seran presents Laia Estruch (Experimentem amb l’Art), Ester Forment (tragantDansa) i Sebastián García Ferro (La Caldera).

CASTELLANO

Nodes de Gràcia (La Caldera, Experimentem amb l’Art, tragantDansa y Gràcia Territori Sonor) vuelven a intervenir durante un fin de semana en el espacio / tiempo del barrio de Gràcia, con un maratoniano despliegue de propuestas que incluyen talleres abiertos, acciones en el espacio público y colaboraciones multidisciplinares entre las diversas entidades. Gràcia Territori Sonor inyecta tres propuestas; el sábado 9 de junio, en el patio de Experimentem, con un recital de Max Besora (20 h) y, en La Caldera, con una tríada de clarinetes bajos de la mano de João Pedro Viegas, Carola Ortiz y Victor Nubla. Y el domingo 10 de junio, en el marco de la jam conjunta de las cuatro entidades en  tragantDansa (20 h) Adrià Bofarull, (aka Dargelos, Hydra y residente de Gràcia Territori Sonor este 2012) aportará las texturas sonoras de su sampler a un ecosistema en el que también estarán presentes Laia Estruch (Experimentem amb l’Art), Ester Forment (tragantDansa) y Sebastián García Ferro (La Caldera).

ENGLISH

Nodes de Gràcia (La Caldera, Experimentem amb l’Art, tragantDansa and Gràcia Territori Sonor) will intervene in Gràcia’s space and time over the weekend with a marathon-like display of proposals that include open workshops, open air activities and multidisciplinary collaborations between the organizations. Gràcia Territori Sonor will host three activities; on Saturday the 9th of June a poetry recital by Max Besora (20h, in the courtyard of Experimentem amb l’Art), and a bass clarinet trio composed of João Pedro Veigas, Carola Ortiz and Victor Nubla at La Caldera at 21h. And on Sunday the 10th of June as part of the joint jam session of the four organizations at TragantDansa at 20h Adrià Bofarull (aka Dargelos, Hydra and this year’s resident of Gràcia Territori Sonor) will provide sonic textures with his sampler as part of an ecosystem were Laia Estruch (Experimentem amb l’Art), Ester Forment (tragantDansa) and Sebastián García Ferro (La Caldera) will also be present.

GRACIA TERRITORI SONOR
presenta

MONTJUIC DE NIT

EL 14 DE JULIOL A LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

CATALÁ

Per tercer any consecutiu, Gràcia Territori Sonor ha estat convidada a participar a Montjuïc de Nit, el desembarcament i aparador dels festivals de música més importants de Barcelona, que a partir de les 22 h del 14 de juliol i fins la 1 de la matinada del 15 (o de la presa de la Bastilla fins al descobriment de la pedra de Rosetta) ocuparan amb les seves programacions diversos emplaçaments de la muntanya de Montjuïc. En aquesta ocasió Gràcia Territori Sonor s’infiltra a la Fundació Miró i a la fascinant arquitectura de Sert que obriran les seves portes al públic i a quatre intenses propostes d’exploració sonora, corporal i objectual: Soizu, el projecte de dansa butoh i remors industrials d’Amaia Garrosa i Iker Ormazábal; Cargo o la comfabulació d’orfebreria improvisativa de Nico Roig i Raül Fernández (aka Refree), Adrià Bofarull (Dargelos, Hydra), traficant de sons, samplerista i resident de GTS aquest 2012 i Esperit!, el projecte de prestidigitació i lisèrgia musical de Dalmau Boada (Les Aus).

CASTELLANO

Por tercer año consecutivo, Gràcia Territori Sonor ha sido invitada a participar en Montjuïc de Nit, el desembarco y escaparate de los festivales de música más importantes de Barcelona, que a partir de las 22 h del 14 de julio y hasta la 1 de la madrugada del 15 (o de la toma de la Bastilla al descubrimiento de la piedra de Rosetta) ocuparán con sus programaciones diversos emplazamientos de la montaña de Montjuïc. En esta ocasión Gràcia Territori Sonor se infiltra en la Fundació Joan Miró y en la fascinante arquitectura de Sert, que abrirán sus puertas al público y a cuatro intensas propuestas de exploración sonora, corporal y objetual: Soizu, el proyecto de danza butoh y rumores industriales de Amaia Garrosa e Iker Ormazábal; Cargo o la confabulación de orfebrería improvisativa de Nico Roig y Raül Fernández (aka Refree), Adrià Bofarull (Dargelos, Hydra), traficante de sonidos, samplerista y residente de GTS este 2012 y Esperit!, el proyecto de prestidigitación y lisergia musical de Dalmau Boada (Las Aves).

ENGLISH

For the third consecutive year Gràcia Territori Sonor has been invited to participate in Montjuïc de Nit, a showcase event of the most important music festivals of Barcelona that takes place on the 14th of July and where from 22:00h to 01:00h o’clock in the morning of the 15th-or we could say, from the taking of the Bastille to the discovery of the Rosetta stone- their programming will occupy various locations of the Montjuïc mountain. On this occasion Gràcia Territori Sonor will infiltrate the Fundació Miró and it’s fascinating architecture by Sert, which will remain open with free admission all evening and where you may enjoy four intense sonic, physical and object exploration: Soizu, the Butoh dancing and industrial murmurs of Amaia Garrosa and Iker Ormazábal; Cargo or the confabulation of improvisational goldsmiths Nico Roig and Raül Fernandez (aka Refree). Adrià Bofarull (Dargelos, Hydra), sound trafficker, samplerist and resident of GTS this 2012 and Esperit!, the lysergic conjuring project of Dalmau Boada (Les Aus).

TERGIVERSACIONS 2012 

DISSABTE / SÁBADO / SATURDAY  28 DE JULIOL
A L’ECLÈCTIC DE TORELLÓ / EN EL ECLÈCTIC DE TORELLÓ / AT L’ECLÈCTIC IN TORELLÓ

CATALÁ

Gràcia Territori Sonor col·labora amb l’Eclèctic de Torelló (Osona) i us convida a assistir el proper 28 de juliol (a partir de les 16 h i fins a les 22 h) a Tergiversacions 2012, punt de trobada per a un cartell de propostes sonores sense concessions. Prepareu-vos per a una intensa tarda-vespre-nit oficiada per algunes de les receptes més cabals i perilloses del parc mèdico-musical de Catalunya: pràctiques quirúrgiques gens inòqües, desplegades amb ple poder facultatiu i un instrumental tan precís com feréstec.

Un programa d’autèntic luxe que inclou a Coàgul + Amaia Garrosa, Totonizer, Música Veneno, C-Utter, Huan i Victor Nubla. Un cop sortits de la taula d’operacions us trobareu amb un món exterior en plena festa major, un banc de proves idoni per a posar en pràctica el nou sistema parasimpàtic que aquesta cirurgia sonora us haurà implantat.

CASTELLANO

Gràcia Territori Sonor colabora con el Eclèctic de Torelló (Osona) y os invita a asistir el próximo 28 de julio (a partir de las 16 h y hasta las 22 h) a Tergiversacions 2012, punto de encuentro para un cartel de propuestas sonoras sin concesiones. Preparaos para una intensa tarde-noche oficiada por algunas de las recetas más cabales y peligrosas del parque médico-musical de Catalunya: prácticas quirúrgicas para nada inócuas, desplegadas con pleno poder facultativo y un instrumental tan preciso como agreste.

Un programa de auténtico lujo que incluye a Coàgul + Amaia Garrosa, Totonizer, Música Veneno, C-Utter, Huan y Victor Nubla. Una vez salidos de la mesa de operaciones os encontraréis con un mundo exterior en plena fiesta mayor, un banco de pruebas idóneo para poner en práctica el nuevo sistema parasimpático que esta cirugía sonora os habrá implantado.

ENGLISH

Gràcia Territori Sonor in collaboration with l’Eclèctic of Torelló (Osona) invite you to attend Tergiversacions 2012- a lineup of sonic proposals that offer no concessions- next Saturday the 28th of July (from 16:00 until 22:00h).

Prepare yourselves for an intense afternoon-evening-night officiated by some of the finest and most dangerous prescriptions of the medical-musical station of Catalonia: non inoquous surgical practices deployed with full facultative power and instruments as precise as they are savage.

A luxury lineup that includes Coàgul + Amaia Garrosa, Totonizer, Música Veneno, C-Utter, Huan and Victor Nubla. Once off of the operating table and in the outside world you’ll find yourselves with the village festival, an ideal testing ground for the new parasympathetic system that this sonic surgery has implanted.

 

LABORATORI D’IMPROVISACIÒ / LABORATORIO DE IMPROVISACIÓN / IMPROVISATION LABORATORY

CATALÁ

20 h a la Sala 0 de La Caldera

El parèntesi del mes d’agost ha servit per afinar la recerca i calibrar l’instrumental: el laboratori d’improvisació col·lectiva de GTS amb La Caldera torna aquest dijous 20 de setembre, i ho fa de la mà de dos músics en què la improvisació hi discorre com la sava o la sang, de forma fluida i consubstancial. Pablo Rega (guitarra elèctrica) és el conductor gens conductista de projectes explosius com IED8 o la Banda d’Improvisadors de Barcelona, mentre que Ferran Besalduch (saxo baix) desafia la gravetat sonora a través de missions exploratòries tan sorprenents com Freenètics, Sax.org o Blow. Traçaran l’imprevisible rumb d’aquesta Impronit juntament Sebastián García Ferro i João Costa Lima, ballarins i coreògrafs avesats a investigar les vessants menys planeres d’aquest espai de sentit que és el cos i el moviment. Com si d’un episodi bíblic es tractés, les Impronit porten ja 40 jornades instigant-nos i temptant-nos per a que oblidem el desert que massa sovint s’estén a banda i banda. I com que l’art no entén de sofertes constriccions, us exhortem a que us deixeu endur per aquesta incitació.

CASTELLANO

a partir de las 20 h en la Sala 0 de La Caldera

El paréntesis del mes de agosto ha servido por afinar la búsqueda y calibrar el instrumental: el laboratorio de improvisación colectiva de GTS con La Caldera vuelve este jueves 20 de septiembre, y lo hace de la mano de dos músicos en los que la improvisación discurre como la savia o la sangre, de forma fluida y consustancial. Pablo Rega (guitarra eléctrica) es el conductor nada conductista de proyectos explosivos como IED8 o la Banda d’Improvisadors de Barcelona, mientras que Ferran Besalduch (saxo bajo) desafía la gravedad sonora a través de misiones exploratorias tan sorprendentes como Freenètics, Sax.org o Blow. Trazarán el imprevisible rumbo de esta Impronit junto con Sebastián García Ferro y João Costa Lima, bailarines y coreógrafos avezados en investigar las vertientes menos llanas de este espacio de sentido que es el cuerpo y el movimiento. Como si de un episodio bíblico se tratara, las Impronit llevan ya 40 jornadas instigándonos y tentándonos para que olvidemos el desierto que demasiado a menudo se extiende a nuestro alrededor. Y como el arte no entiende de sufridas constricciones, os exhortamos a que os dejéis llevar por esta incitación.

ENGLISH

20h at the Sala 0 of La Caldera

The August break has allowed us to perfect our research and calibrate our instruments for the return of the collective improvisation laboratory organized by GTS and La Caldera which returns this Thursday the 20th of September at the hands of two musicians from whom improvisation flows like sap or blood, fluidly and innately. Pablo Rega (electric guitar) is the non behaviourist conductor of explosive projects such as or la Banda d’Improvisadors de Barcelona, while Ferran Besalduch (bass sax) defies sonic gravity via exploratory missions as surprising as Freenètics, Sax.org or Blow. They will trace the unpredictable trajectory of this Impronit together with Sebastián García Ferro and João Costa Lima, dancers and choreographers seasoned in investigating the less travelled roads of this space of meaning which is the body and it’s movement. Almost in a Biblical fashion the Impronits have reached 40 nights of instigating and tempting us to forget the desert which often stretches out around us. And because art knows not of suffered constrictions we exhort you to let yourselves be carried away by this incitement.

VI I ART SONOR / VINO Y ARTE SONORO /

WINE AND SOUND-ART

CATALÁ

Gràcia Territori Sonor col·labora aquest any amb el projecte Vinfonies, una experiència inusual, inaudita i espirituosa que proposa un multisensorial encontre entre l’art sonor i la cultura del vi.

Del 8 a l’11 de novembre, Vilafranca del Penedès acollirà la quarta edició de Vinfonies, durant la qual tindran lloc tasts de vins dels cellers Azul y Garanza, Vall Dolina, Can Ràfols dels Caus, Gramona i Jané Ventura amb músiques de Javier Álvarez, Marco Bellonzi, Philippe Blanchard, Marc Egea i Víctor Nubla, un concert-degustació amb la Barcelona Laptop Orchestra i la instal·lació sonora fermentaSO.

CASTELLANO

Gràcia Territori Sonor colabora este año con el proyecto Vinfonies, una experiencia inusual, inaudita y espirituosa que propone un multisensorial encuentro entre el arte sonoro y la cultura del vino.

Del 8 al 11 de noviembre, Vilafranca del Penedès acogerá la cuarta edición de Vinfonies, durante la cual tendrán lugar catas de vinos de las bodegas Azul y Garanza, Vall Dolina, Can Ràfols dels Caus, Gramona y Jané Ventura con músicas de Javier Álvarez, Marco Bellonzi, Philippe Blanchard, Marc Egea y Víctor Nubla, un concierto-degustación con la Barcelona Laptop Orchestra y la instalación sonora fermentaSO.

ENGLISH

Gràcia Territori Sonor has collaborated with the Vinfonies project, an unusual, surprising and spirited experience that proposes a multisensory meeting of sound art and wine culture.

From the 8th until the 11th of November Vilafranca del Penedès will host the fourth edition of Vinfonies, during which there will be wine tasting from the Azul y Garanza, Vall Dolina, Can Ràfols dels Caus, Gramona and Jané Ventura wine cellers with music by Javier Álvarez, Marco Bellonzi, Philippe Blanchard, Marc Egea and Víctor Nubla, wine-tasting concert with Barcelona Laptop Orchestra and a sound installation by fermentaSO.

Comments are closed.

2023 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes