ÀGAPE 2007

El projecte ÀGAPE (Accidents Gormands i Altres Poètiques Esparses) enceta la seva segona temporada a Can Rin, a la localitat de Cabrils. S’explica a la comarca que en aquesta casa hi posà els peus (i potser el cap també) l’ínclit mestre de la paranoia surrealista Salvador Dalí, i en motiu d’aquesta efemèride, ÀGAPE s’endisa als procelosos terrenys de l’inconscient tot mantenint la seva heterodoxa aposta pel maridatge i la sinestèsia.

Sota el títol de “Surreal Tibèria”, Can Rin es convertirà, iniciat el crepuscle, en un deliri gormand on confluiran demostració culinàrio-sonora amb efusions oníriques, música lliurement automàtica i performance hipnòtica, tot convidant els espectadors a degustar-ne el fruit (regat amb cava espurnejant) sense repressions de cap mena. Els autors d’aquesta conxorxa surrealista i multisensorial seran:

 CAN RIN.

El projecte ÀGAPE a la presó de Can Brians

El 19 de juny de 2007 es van realitzar dos àpats-concerts-recitals poètics de la sèrie ÀGAPE a la Plaça Fòrum del recinte penitenciari de Can Brians. Hi va participar la formació Hotel Hermético (composta per membres de Mil Pesetas i Don Simón & Telefunken), Oriol Lagé com a responsable de l’apartat gastronòmic i l’acció poètica va estar a càrrec de Sebastià Jovani.
El menú va consistir en una refrescant macedònia de fruites exòtiques amb salsa de iogurt i cardamom. Es van interpretar un total de vuit peces musicals i una selecció de petites composicions de poesia fonètica precedides per la peça “Menú des-menuzado” composta expressament per a l’esdeveniment.
Van assistir-hi uns 200 reclusos dels mòduls femení i masculí del centre. Aquesta acció va ser possible gràcies a la col•laboració del personal docent responsable dels cursos formatius a Can Brians.
L’experiència resultant va ser tot un èxit: ÀGAPE va aconseguir transportar la seva proposta a un entorn insòlit, fent partícip de la mateixa a un públic no habituat a aquest tipus d’esdeveniments.

Comments are closed.

2024 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes