ÀGAPE 2006

ÀGAPE 
ORIOL LAGÉ / ÀLEX MIOTA
Barcelona-Cuenca
29 d’octubre
 de 2006
13 h. 
Mercat de l’Abaceria Central, 
entrada per carrer PuigmartíÁgape: ritual. El LEM conclou l’edició 2006 amb l’encontre de la música i la paraula amb el gust i l’olfacte. Maridatge de poesia, música i gastronomia. I en un espai excepcional. Comencem pel gust, la vista i l’olfacte: Oriol Lagé, psicòleg, poeta i cuiner, va fundar el restaurant OT on va anar a parar, provinent de Cuenca, Àlex Miota. La compenetració d’ambdós creadors és proverbial, i amb les músiques, poesies i vins que es relaten a continuació, combinaran una crema de bolets, un escabetx de carxofes i guatlles, uns musclos bouchon al vapor, un civet de porc senglar amb prunes i variacions sobre unes postres de músic.

ÀGAPE ACCIDENTS POLIPOÈTICS
Barcelona
29 d’octubre
 de 2006
13 h. 
Mercat de l’Abaceria Central, 
entrada per carrer Puigmartí

Àgape 
Van passar pel LEM l’octubre del 99. En les distàncies curtes del cafè-teatre van posar a prova la seva mescla explosiva de poesia fonètica, poesia visual, polipoesia, poesia a seques… i humor. L’ona expansiva segueix estenent-se: Theros i Metlikovez compten ja més de set-centes actuacions. Algú els va definir com “el triomf de la quotidianitat enfront de la mediocritat, de la senzillesa enfront de la pretensió, de la paella enfront de l’art”. Pot ser que el mercat resulti un hàbitat natural per ells; Ágape serà el seu amfitrió. I vosaltres que ho gaudiu amb tots els sentits.

ÀGAPE 
SEBASTIÀ JOVANI
Barcelona
29 d’octubre
 de 2006
13 h. Mercat de l’Abaceria Central

Filòsof, poeta, sommelier i activista. Cofundador d’Àgape i creador de l’acròstic: Accidents Gormands i Altres Poètiques Esparses. S’ocuparà de triar els vins de la terra en estreta col•laboració amb els cuiners, els músics i els poetes, també recitarà la seva poesia a raig, que és més que fluvial, perquè també escala muntanyes a velocitat de vertigen o baixa mansament pels desnivells més veloços, i probablement serà el millor mestre de cerimònies possible en aquesta cloenda multisensorial del festival.

ÀGAPE 
MIL COCRETAS
Barcelona
29 d’octubre
 de 2006
13 h. Mercat de l’Abaceria Central
, entrada per carrer Puigmartí

Enèsima reencarnació de la fracció musical de Usted es un colectivo. Com Mil Pesetas van estar al LEM 2006. Mil Mofetas, Mil Mesitas o Migminutemen (aquí amb Sebastià Jovani) són alguns dels seus noms. Com Le Fou Gras van treballar en el protoÀgape Golafreria Escalivada, creant la música per a la confecció d’un plat de bacallà d’Oriol Lagé. Hara Kraan (claqué, Kaosspad i petits instruments), Miquel Cabal (sintetitzador, polonès), Roger Fortea (baix i trompeta) i Oriol Luna (bateria) fan música que també es menja, en aquesta ocasió, esclar, com Mil Cocretas.

ÀGAPE 
RABBIT
Barcelona – Brusel•les
29 d’octubre
 de 2006
13 h. 
 Mercat de l’Abaceria Central
, entrada per carrer Puigmartí

Dos enormes i fresques pastanagues proven de fer sobre l’escenari la millor música per a conills de què són capaços. El resultat és una temerària incursió en el pop-punk transgènic, boletaire, delirant, corrosiu i peniforme, alhora que tendre i dolç. A més, trufat de sons concrets, melodies que s’empassen com aperitius espurnejants, sorprenents moments instrumentals i paisatges sonors d’hortalisses melancòniques per a conills existencialistes. Improvisació, també, per a conills exploradors, i balades, per als més romàntics.

Comments are closed.

2024 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes