ACTIVITATS PERMANENTS 2006

ARXIU DONES AL LEM 1997-2006


Mediateca de la Fundació “la Caixa”
avinguda Marquès de Comillas, 6-8

Un dels propòsits del programa Matriu és fer audible, en el desè aniversari del LEM, la creació sonora de les dones que han participat en el festival des dels seus inicis. Aquest arxiu sonor serà accessible a la pàgina web de la Mediateca de la Fundació “la Caixa” i, físicament, a la mateixa Mediateca des de l’inici del festival.

de l’1 d’octubre al 17 de desembre


RÀDIO S.I.S. (SISTEMES D’INOCULACIÓ SONORA)


Inauguració: 1 d’octubre a les 18:30 h,
 Carrer Torrijos 68

Experimentem amb l’Art
: en simbiosi amb el projecte de Jorge Luis Marzo Hem pres la ràdio! (Centre d’Art Santa Mònica), el col•lectiu Experimentem amb l’art, amb l’especial dedicació de José Antonio Delgado i David Armengol, proposa una apropiació dels mitjans radiofònics per generar un espai d’exposició fixa, obert a l’experimentació sonora, on el format radio es converteix en una plataforma de creació, presentació i reflexió al voltant del fet expositiu. Dues sales virtuals (una a Ràdio Gràcia, la segona a RNE-Ràdio 4, COM Ràdio i Ràdio Tele-Taxi) i una física, l’espai expositiu a EART (concerts, debats, encontres, projectes educatius i de participació. Tota la informació a la web.

Comments are closed.

2024 HISTÒRIC GTS · DISSENY: JOANA MOLL / CHIARA HUANG · DOCUMENTACIÓ: VÍCTOR NUBLA / O'GLOR CARVALHO · RSS Feed · Entra

Organic Themes